Hirdetés

Látványos külsővel érkeztek az új AOC monitorok



|

Nagyon vékony és szinte keret nélküli lett az AOC V2 szériája, ami az AMD FreeSync technológiáját is támogatja.

Hirdetés

Az AOC bemutatta a legújabb monitorsorozatát, a V2 szériát. Ezek a kijelzők alapvetően keret nélküli panellel rendelkeznek, illetve elképesztően vékony dizájnt kínálnak. 

Hirdetés

A V2 széria három monitorból áll: a 22 hüvelykes 22V2H-t és a 24 hüvelykes 24V2H-t a 27 hüvelykes 27V2H kíséri. Mindegyik modell full HD-s felbontású IPS-panelt kapott, keret nélküli kialakítással és AMD FreeSync-támogatással. A megjelenítőket 75 Hz-es képfrissítés, 5 milliszekundumos válaszidő és 178 fokos betekintési szögek jellemzik. A csatlakozók között HDMI és VGA is található. A dizájnnak hála a többmonitoros rendszerek kialakítása is megoldható ezekkel a 99,99 dollártól induló képernyőkkel: vastag fekete keret nem rondít majd bele az összképbe. 

A gyártó szerint az otthoni szórakozás mellett munkára is kiválóak a monitorok, videózás, képszerkesztés vagy játék közben is remekül teszik a dolgukat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.