Hirdetés

Lecsatlakoztatható kábellel érkezhet a PSVR2



|

Elsőre nem tűnik fontos információnak, mégis sok előnnyel járhat.

Hirdetés

Nagyon sokáig csak pletyka szintjén hallottunk arról, hogy valahol mélyen, a Sony berkein belül készül a második generációs PlayStation VR, egy ideje azonban már a cég is megerősítette, hogy gőzerővel hegesztik a PSVR2-t, amiről egy belsős forrásra hivatkozó szivárogtató azt is elárulta, hogy lecsatlakoztatható kábellel érkezik majd.

Ez elsőre talán nem tűnik olyan nagy dolognak, mégis számos oka van annak, hogy ezzel érdemes foglalkozni. Van egy praktikus része: gyfelől ha esetleg megtörik a kábel, vagy a családi kiskedvenc úgy dönt, hogy megkóstolja, nem kell az egész szemüveget szervizbe küldeni vagy kidobni, helyette elég lesz a kábelt cserélni, és mehet tovább a móka. Másrészt ha valakinek hosszabb vagy rövidebb vezetékkel kényelmes használni a szemüveget, ez sem lesz akadály a PSVR2-vel.

Hirdetés

Azonban nem minden a praktikum, a leválasztható kábel azt is jelentheti, hogy a PSVR2 vezeték nélküli üzemmódban is működhet. Erre ugyan nincs túl sok esély, a Sony azonban fenntarthat magának egy kiskaput arra az esetre, ha később mégis úgy döntenek, hogy csinálnak egy vezeték nélküli jeladót, ezzel még szabadabbá téve az élményt.

Mindenesetre már annak is örülünk, ha a hír igaz, nem akarunk telhetetlenek lenni, most már csak a Sony hivatalos megerősítésére várunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.