Hirdetés

Lemérték, hogy mit tud az Intel Core i9-10900X



|

A Cascade Lake-X HEDT szériát erősíti majd a Core i9-10900X, amely felbukkant a Geekbench adatbázisában.

Hirdetés

Az Intel a tizedik-generációs Cascade Lake-X HEDT processzorcsaládnál nem foglalkozik többé a kevés maggal dolgozó processzorokkal, a belépőt a 10-magos Core i9-10900X jelenti majd. 

Hirdetés

Ez egy 10-magos, 20-szálas HEDT chip lesz, amely támogatja a 4-csatornás DDR4-es konfigurációkat. Az alap órajele 3,7 GHz lesz, ami extra 200 MHz-et jelent a Core i9-9900X-hez mérten. Az L2 cache mérete magonként 1 MB, az L3 cache 19,3 MB-os. 

A chip nemrég a Geekbench adatbázisában is felbukkant, és nagyjából a Core i9-9900X szintjén teljesített. Természetesen a valamivel magasabb órajel jobb többszálas teljesítményt jelent. 

A tippek szerint az Intel ezúttal meglehetősen agresszív árazással dobná piacra a következő-generációs HEDT processzorait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.