Hirdetés

Lenyűgöző gamermonitorral támad a Razer



|

Most először villantott saját monitort a Razer: a Raptor 27 hüvelykes átmérővel robbant be, és már idén elérhetővé válik.

Hirdetés

Itt a CES, vagyis a Razer szokás szerint villantott néhány érdekes új hardvert. A legérdekesebb talán a Razer Raptor, ami egy 27 hüvelykes gamermonitor. Ez egyben a belépője is a Razernek a monitorpiacra. 

Hirdetés

A legjobb az, hogy a Raptor nem prototípus - már idén elérhető lesz, 699,99 dolláros vételáron. Dizájnban egészen remekül sikert, vékony kávával. A hátul található, integrált kábelkezelő is remek extra, ráadásul a kábelek laposan és zöldek (táp, HDMI, DisplayPort, USB-C, USB-A). 

A 27 hüvelykes panel 2560 x 1440-es felbontást használ, 144 Hz-es képfrissítéssel és 1 vagy 7 milliszekundumos válaszidővel használható, beállítástól függően. A maximális fényerő 420 nit, illetve HDR-támogatás is van. A panel csak a FreeSyncet támogatja, de az NVIDIA bejelentése és nyitása nyomán ez már nem lesz akkora probléma. 

Az alumínium és szövet házat persze Chroma-képes LED-es világítás díszíti ezúttal is. A kép-a-képben funkciók mellett szoftveres extra az USB-C-s képtükrözés a Razer Phone 2-re. 

A monitort a Razer Blade 15 Advanced laptop kísérte a CES-en, GeForce RTX 20-szériás új GPU-val (RTX 2060 6GB GDDR6, RTX 2070 Max-Q 8GB GDDR6, RTX 2080 Max-Q 8GB GDDR6) és Windows Hello-képes kamerával. Mindegyik Core i7-8750H CPU-t kap, 16 GB RAM-mal és maximum 512 GB-os SSD-vel. A vételárak 2299 dollártól indulnak. A demó kedvéért akadt továbbá 240 Hz-es frissítési rátával és 4K-s OLED érintőpanellel dolgozó Blade 15 is a CES-en. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.