Hirdetés

Focirajongóknak készített egeret a Logitech



|

Magyarországon mindenki szereti a focit ugyebár (legalábbis azt mondják). Szóval a Logitech új ötlete is sokaknak tetszhet, bár a nemzeti érzelműek még kissé csalódhatnak.

Hirdetés

A Logitech új M238 Fan Collection vezeték nélküli egereit nem az fogja megkülönböztetni a gyártó, vagy akár mások eszközeitől, hogy valami űrkorszakbeli extra funkcióval büszkélkedhetnek, ez esetben a külcsín fontos. Mert tény, hogy az új, vezeték nélküli sorozat tagjai egyrészt kompakt kivitelezésűek, így könnyen szállíthatóak még egy vékony laptop mellett is egy kistáskában, egy feltöltéssel akár 12 óráig is működnek egyhuzamban, és még 10 méterről is pontosan mozgathatjuk velük a kurzort, de a festés, kérem szépen, a festés...!

Hirdetés

Az M238 Fan Collection külsejét ugyanis a nemzeti fociválogatottak mezeinek, zászlainak szín- és formavilága ihlette, szóval mostantól a német, angol, portugál, argentin, francia, spanyol vagy épp brazil csapatok hívei máris megszerezhetik maguknak azt a változatot az egérből, amely mások előtt is büszkén villantja meg, hol is terem az igazi bajnokválogatott.

Azt pedig egyelőre ne feszegessük, hogy a magyar válogatottra jellemző festéssel rendelkező modell miért nem érkezik az M238-ból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.