Hirdetés

Így kíméli a csuklóidat a Logitech K860 billentyűzete



|

Itt a Logitech új osztott billentyűzete, ami elsősorban a felhasználó csuklóit kíméli.

Hirdetés

A Logitech úgy döntött, hogy riválist állít a Microsoft csuklókat kímélő Surface Ergonomic billentyűzetének, méghozzá a 130 dolláros Ergo K860-nal. Ez a Logitech első osztott kialakítású billentyűzete az utóbbi évekből, az elrendezés abszolút a csuklókhoz igazodik. Elsőre bár furcsának néz ki, elvileg kímélni az egészségünket, kevésbé terheli a csuklókat és az alkarokat, emiatt végül a nyak és a vállak is lazábbak lehetnek. 

Hirdetés

Mindehhez puha csuklótámasz is társul, amiben még memóriahab is van belül. A Logitech megoldásánál kisebb a leütési távolság, de maga a billentyűzet és a gépelés élvezhető és reszponzív. A Logitech terméke továbbá Macekhez is jó, illetve három külön eszközzel párosítható. 

Az Ergo K860 vezeték nélkül, Bluetoothon keresztül működik. Bár nem forradalmi a találmány, sokak szerint minden gyártónak erre a dizájnra kellene áttérnie, mi sem tudunk vitatkozni ezzel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.