Hirdetés

MacBook Pro 2019 – vajon mit hoz az új verzió?



|

Szerinted is van hova fejlődnie a MacBook Pro laptopoknak? Vajon a 2019-es verzió elhozza a várt fejlesztéseket? Cikkünkben utánajártunk!

Hirdetés

A MacBook Pro 2018 határozottan javulást hozott a 2017-es kiadáshoz képest, de még mindig sok felhasználó elégedetlen a termékkel, többet várnának a gyártótól és az Apple Macbook laptopoktól.

Hirdetés

A MacBook Pro 2018 jelentősen jobb lett, hála a Coffee Lake nyolcadik generációs processzornak, valamint az eddig látott leggyorsabb SSD-nek. Az Apple javította a True Tone technológiai megjelenítést, megoldotta a Butterfly billentyűzettel kapcsolatos problémákat, - vagy legalábbis néhányat ezek közül - miközben az akkumulátor töltöttségi szintjét a 2017-es modellel azonos szinten tartotta.

A MacBook Pro 2019 esetében azonban a dolgok megváltoztak. Egy elemző azt sugallja, hogy az Apple egy 16 hüvelykes MacBook Pro 2019 laptopot mutat majd be, "új" kialakítással. Nem tudjuk, hogy ez igaz-e, de reméljük, hogy az új Apple MacBook Pro méltó lesz az eredetéhez.

Egyelőre nincs pontos információ arról, hogy mikor jelenik meg az új MacBook Pro 2019, de valószínűleg 2020-ban. És hogy vajon mennyibe fog kerülni? Ha a Touch Bar megmarad, akkor valószínűleg legalább annyiba, mint a 2018-os MacBook Pro. Azoknak, akik csak azért várják az új MacBook Pro 2019 érkezését, hogy elérhetőbb áron tudják megvásárolni az előző modell egyikét, jó hírünk van, nem kell megvárni az újat, inkább nézz szét online a webáruházakban, hisz a fekete péntek akció keretein belül kedvezményesebb áron lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez is.

Ezeket várják a felhasználók a 2019 MacBook Pro-tól:

Több port: Ha az Apple továbbra is ragaszkodik majd a Thunderbolt 3 porthoz, akkor a felhasználóknak ezentúl is dokkolóállomásra vagy adapterre lesz szükségük az USB, a Mini DisplayPort és a HDMI számára. A Thunderbolt 3-ra való korlátozás nem kényelmes. A MacBook Pro szakembereknek szól, akik jobb munkafolyamatot akarnak. Bár a Thunderbolt 3 nagy teljesítményű és sokoldalú, lehetővé teszi a feltöltést, a kimenetet és az adatátvitelt, a felhasználók továbbra is olyan eszközöket és kiegészítőket használnak, amelyek nincsenek támogatva.

Javított Touch Bar: Amikor az új érintősávról van szó, úgy tűnik, hogy az Apple fenntartja álláspontját. A felhasználók számos panasza ellenére sem fogja az Apple megszüntetni azt. A Touch Bar kompatibilitása eddig néhány programra és alkalmazásra korlátozódott, a felhasználók viszont többet szeretnének látni ebben a listában.

Az Apple az utóbbi időben nem kapott sok dicséretet, különösen a Butterfly billentyűzetét körülvevő botrány és a Touch Bar problémái után. Reméljük azonban, hogy 2020-ban az Apple biztosítja a felhasználók számára a szükséges fejlesztéseket és korrekciókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.