Hirdetés

Magyarországról is elérhető az Xbox Design Lab, mindenki egyedi kontrollert tervezhet magának



|

Mától olyan Xbox kontrollert rendelhetünk, ami tényleg csak a miénk.

Hirdetés

Bizonyos régiókban már évek óta elérhető az Xbox Design Lab, a Microsoft kontrollertervezője, ami lehetővé teszi, hogy azok, akik nem találnak maguknak megfelelőt a számos, boltban kapható Xbox kontrollervariáció közül, sajátot tervezzenek. A labor egy rövid időre bezárt, de ma újra nyitva állnak a kapuk - 11 újabb ország lakói kapnak lehetőséget álmaik irányítóeszközének megalkotására.

A mai naptól Magyarország mellett Ausztrália, Új-Zéland, Japán, Dél-Korea, Szingapúr, Csehország, Görögország, Norvégia, Szlovákia és Svájc területéről is elérhető a szolgáltatás, valamint még a nyáron elkezdhetik a tervezést a tajvani játékosok is.

Hirdetés

A Design Lab újranyitása új pasztel színeket is hozott, elérhetővé vált a lágy rózsaszín, a lágy narancssárga, a lágy zöld és a lágy lila, továbbá a terep színű mintázatok közé bekerült a Mineral Camo, az Arctic Camo, a Forest Camo, a Sandglow Camo és a Blaze Camo.

Aki belevágna, az xboxdesignlab.xbox.com oldalt keresse fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.