Hirdetés

Különleges gamerlaptop lett a Maingear Vector



|

144 Hz-es IPS-kijelzőt, Core i7-9750H processzort és GeForce GTX 1660 Ti-t hozott magával a gamerlaptop.

Hirdetés

A Maingear legújabb olcsónak mondható gamerlaptopja a Vector lett, ezzel a termékkel azokat a játékosokat célozzák meg, akik ártakarékos 15,6 hüvelykes notebookot akarnak. 

Hirdetés

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a Vector olcsó vagy éppen gyenge teljesítményű lenne. Belülre egy GeForce GTX 1660 Ti grafikus vezérlő került, a processzor pedig egy Intel Core i7-9750H. Az 1080p-s IPS-kijelző 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. 

A prémium Element laptophoz képest 0,7 milliméterrel laposabb ez a modell, 1,85 kilogramm helyett viszont 1,89, ráadásul nincs benne WiFi 6, mechanikus billentyűzet, és kevesebb a RAM, valamint a tárhely kapacitása. 

A Maingear Vector ára 1500 dollár, vagyis 500 dollárral olcsóbb, mint a haladóbb Element. A Vector ellenfele többek között az MSI GP65, az Asus Strix Scar III, a Lenovo Legion Y740 15, a HP Pavilion 15 Gaming és a Razer Blade 15. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.