Hirdetés

Májustól neked is lehet hordozható kijelződ



|

Kickstarteren a Gemini hordozható kijelző - ha minden jól megy, már májusban megkapják a felhasználók.

Hirdetés

A korábbi ígéreteknek megfelelően egy Kickstarter-kampány keretében már előrendelhető a 15,6 hüvelykes, beépített akkumulátorral rendelkező Gemini hordozható kijelző. 

Hirdetés

Nem ez persze az első hordozható kijelző, ami laptophoz, táblagéphez vagy más mobileszközhöz csatlakoztatható, de a Gemini kijelző több szempontból is érdekes. Az egyik, hogy a beépített, 5000 mAh-s akkumulátor akár 5 órás üzemidőt is lehetővé tesz úgy, hogy nem meríti a laptop akkuját. 

A Gemini képernyő ráadásul sok portot is tartogat, vagyis a kiegészítők csatlakoztatása is könnyedén megoldható. Ráadásul még választék is van: 1080p-s, érintésérzékeny modell, illetve 4K-s normál verzió. 

Ha minden jól megy, akkor a kijelzők már májusban eljutnak a felhasználókhoz. A full HD-s modell 299 dollárba kerül, a 4K-s pedig 499-be. A kampány keretében azonban már jóval kevesebbért foglalhatóak a beépített támasszal rendelkező megjelenítők. A full HD-s változatra USB-C port, dual mini-HDMI port és két microUSB port került. A 4K-s verzióra USB-C, HDMI, mini DisplayPort és két USB 2.0. A kijelző képes a mobileszközök töltésére is továbbá, ráadásul beépített sztereó hangszórókat is kínál (mindkét modell). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.