Hirdetés

Már 32 GB-os memóriamodul is befér a Gigabyte alaplapokba



|

A Z390-es és a C246-os alaplapok már a 32 GB-os memóriamodulokat is kezelik, de a többi 300-as szériás modell is kap majd támogatást.

Hirdetés

A Gigabyte nemrég bejelentette, hogy a Z390 és a C246 lapkakészletekre építő alaplapjai immáron teljes mértékben támogatják a 32 GB-os memóriamodulokat. Ez persze azt is jelenti, hogy a négy foglalattal rendelkező konfigurációkban a 128 GB-os összkapacitás is elérhetővé vált. 

Hirdetés

A gyártó azt ígéri, hogy hamarosan újabb BIOS-frissítéseket tesz majd közzé, amelyek pedig a többi 300-as szériás lapkakészletű alaplapra is kiterjesztik ezt a fajta támogatást. 

Mindeddig a 32 GB-os memóriamodulokat leginkább csak munkaállomásokban lehetett alkalmazni. A Gigabyte az Intel mérnökeivel együtt dolgozva gondoskodott róla, hogy a Z390-es alaplapjai a kilencedik-generációs Core processzorokkal együtt hatékonyan kezeljék a 32 GB-os memóriamodulokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.