Hirdetés

Már a fekete házakról sem maradhat le az RGB-s csík



|

A SilentiumPC piacra dobta a Gladius GD8 TG ARGB Pure Black számítógépházát. Természetesen ez is világít.

Hirdetés

A SilentiumPC piacra dobta a legújabb számítógépházát, amely a Gladius GD8 TG ARGB Pure Black névre hallgat. Ez egy ATX-es midi torony, ami alapvetően a fekete színre és a letisztult megjelenésre koncentrál. Az RGB LED-es csíkok ennek ellenére erről sem hiányoznak. 

Hirdetés

A bal oldali üvegpanel betekintést nyújt a gépház belsejébe, míg az RGB LED-es csíkok világításban dobják fel a hangulatot. A címezhető LED-ek testre szabhatóak az alaplaphoz mellékelt szoftverrel, de a SilentiumPC egy kontrollert is kínál, előlapi gomb formájában. Ez 50 előre beállított minta között váltogat. 

A gépház belsejében vízszintes osztásokat találunk. Videokártyával maximum 37 centiméter hosszút, processzorhűtőből 17,8 centiméter magasat tud befogadni a ház. A tápegység maximális hossza 21 centiméter lehet. Tárhelyből két darab 3,5 hüvelykes és két darab 2,5 hüvelykes meghajtót használhatunk. A hűtést három Sigma Pro 120 ventilátor segíti, ebből kettő előre, egy hátra került. Hátra és felülre egyébként kettő-kettő fér el összesen. A ház 219 x 455 x 496 milliméteres és 7 kilogrammos. Az ára sajnos ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.