Hirdetés

Már a Whiskey Lake processzorokat is kezeli a HWiNFO



|

Emellett az Intel Ice Lake processzorait és az AMD 400-as szériás lapkakészletét is támogatja már a program.

Hirdetés

Nemrég frissült a közkedvelt HWiNFO, az 5.7-es verzió pedig számos érdekes újdonságot hozott magával. Olyanokat, amelyek a szokásosnál is fontosabbak. 

Hirdetés

Immáron előzetes támogatást nyújt például a program az Intel Whiskey Lake processzoraihoz. Ezek olyan mobilos lapkák lesznek, amelyek a Kaby Lake platformot követik, és elvileg az AMD Ryzen Mobile APU-k ellenfeleit adják majd. 

Szintén támogatottak lettek az Intel 10 nm-es Ice Lake processzorai. Ezek számos késés után végre váltást jelentenek a 14 nm-es technológiáról. A program emellett arra is alkalmassá vált, hogy felfedje az Intel processzorok Turbo Boost szorzóit. 

AMD-fronton is van fejlődés: az új verzió kezeli az AMD 12 nm-es, Pinnacle Ridge Ryzen processzorait, illetve az AMD 400-as szériás lapkakészletét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.