Hirdetés

Már készül az új Intel processzorokra az MSI



|

A BIOS-frissítésnek hála a Z370-es alaplapok már az Intel 9000-es szériás processzorait is támogatják.

Hirdetés

Az MSI nemrég a saját oldalán jelentette be, hogy a Z370-es alaplapjai már az Intel 9000-es szériás processzorait is támogatják. Emellett közzétett egy listát is a gyártó, amelyen 15 alaplap szerepel. 

Hirdetés

Ezek a modellek azok, amelyek Z370-es lapkakészletre építenek, és hamarosan BIOS-frissítést kapnak azért, hogy teljes mértékben támogassák az Intel új processzorait. 

Az sajnos nem derült ki egyértelműen, hogy pontosan mely processzorokat és hány magig támogatják majd az alaplapok. A képek a következő-generációs, 6-magos CPU-k támogatását emlegetik, vagyis elképzelhető, hogy csak a 6-magos, Core i5-ös modellekkel lesznek kompatibilisek ezek az alaplapok. Ebben az esetben a 8-magos, 16-szálas Core i9-es vonalat a Z390 szolgálná ki. 

Sokak szerint mindez passzolna az Intel stratégiájához, és eleve indokolttá tenné az újabb lapkakészlet bemutatóját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.