Hirdetés

Ryzen 2500U-t csomagoltak egy passzív hűtésű mini PC-be



|

A Maxtang olyan ventilátorok nélküli mini PC-t hozott, amibe AMD Ryzen 2500U processzort épített.

Hirdetés

Az AMD nemrég döntött úgy, hogy együttműködve a PC-s gyártókkal, létrehoz egy mini PC-s platformot, amelyet az AMD Ryzen Embedded processzorokra épít fel. 

Hirdetés

Eközben most itt a Maxtang VHFP30, ami egy kicsit más megközelítést alkalmaz. Ez is egy SFF jellegű PC AMD Ryzen processzorral. De ez a gyártó 15 wattos Ryzen 5 2500U laptopszintű processzort választott bele beágyazott chip helyett. 

A nagyjából 354 dollárba kerülő apróság passzív hűtésű, vagyis nincsenek benne ventilátorok. Az alapárért memória és tárhely sem jár, de felárért persze igen: maximum 8 GB DDR4-es RAM, 512 GB-os SSD és egy extra 2,5 hüvelykes meghajtó. 

Az alumínium gépházra HDMI és DisplayPort, USB 3.0 és USB 2.0, valamint jackcsatlakozó, soros port, USB-C és két gigabites Ethernet is jutott. A WiFi és a Bluetooth szintén támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.