Hirdetés

Még a Nintendo korábbi fejese is hisz a blokklánc erejében



|

Reggie Fils-Aimé látszólag nagyon jó véleménnyel van a kriptovaluták alapjául szolgáló technológiának.

Hirdetés

Várhatóan nem mostanában fog kiderülni, hogy valóban a kriptovaluták és az NFT-k jelentik-e a jövőt, hiszen a téma még mindig nagyon megosztja az emberek, és az sem segít az ügyön, hogy sokan csak nyerészkedéshez akarják felhasználni ezeket a technológiákat.

A digitális jóságok alapjának tekinthető blokklánc viszont egyértelműen egy érdekes megoldás, hiszen az ilyen osztott adatbázisok elméletben kizárják a hamisítás és az illetéktelen módosítás lehetőségét, így tényleg lehet létjogosultsága.

Hirdetés

Hasonló állásponton van a Nintendo amerikai részlegének korábbi fejese, Reggie Fils-Aimé is, aki nemrég elárulta, hogy nagyon is hisz a technológiában:

"Úgy gondolom, hogy a blokklánc, mint technológia, nagyon lenyűgöző. Továbbá hívője vagyok a "játssz, hogy birtokold" koncepciónak is a videojátékokban."

Fils-Aimé még egy érdekes ötlettel is előállt. Egészen pontosan arról beszélt, hogy akár még pénzt is kereshetnénk azokkal a videojátékokkal, amelyekbe 50, 100 vagy esetleg 300 órát öltünk bele, és így monetizálhatnánk "alkotásunkat", mielőtt odébb állnánk.

"Fogadok, hogy itt és ma lennének vevők, ha el akarnám adni az Animal Crossing-szigetemet a legfrisebb Nintendo Switch-verzióból. Szeretném, ha monetizálhatnám azt. A kódba és fejlesztésbe épített blokklánc technológia lehetővé tenné ezt számomra."

- nyilatkozta magabiztosan a korábbi Nintendo-vezér.

Érdekes ötlet ez, és talán pont egy ilyen jelleggű dologgal lehetne felkelteni azoknak a játékosoknak a figyelmét, akik eddig elvből elutasítottak mindent, ami NFT vagy kriptovaluta.

Mit szóltok az ötlethez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.