Hirdetés

Megéri feltenni az AMD új grafikus driverét



|

A mobilos Ryzen GPU-k teljesítménye akár 17 százalékkal is emelkedhet a legutóbbi meghajtóprogram telepítésével.

Hirdetés

Az AMD már 2017 vége óta dobálja piacra a Ryzen Mobile processzorokat. Ezeknek az az egyik kiváló tulajdonsága, hogy jobb beépített grafikus vezérlést kínálnak, mint az Intel rivális termékei. 

Hirdetés

Sajnos ezek a Radeon Vega grafikával szerelt Ryzen chipek messze nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Az AMD ugyanis eddig nem adott ki olyan meghajtóprogramot, ami teljes mértékben támogatta volna ezeket. 

A héten azonban befutott az Adrenalin 19.2.3 driver, ami az első meghajtóprogram, ami teljes hivatalos támogatást nyújt a Radeon Vega grafikával rendelkező Ryzen Mobile chipeknek. Az AMD szerint egyes játékokban akár 17 százalékos teljesítménynövekedést is eredményezhet a driver. 

Emellett az átlagos teljesítmény is nő 10 százalékkal, illetve a Dirt Rally 2-ben is emelkedik a grafikus vezérlés teljesítménye 3 százalékkal. 

A javulás konkrét értéke az adott játéktól, feladattól függ, az ugyanakkor mindenképp remek hír, hogy a frissítés javulásokat eredményezett. Természetesen akadnak hibajavítások is a csomagban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.