Hirdetés

Mégis 8 GB RAM-ot kaphatnak az iPhone 15 Pro modellek



|

Végre az Apple is elérkezettnek látja az időt, hogy több memóriával támogassa meg a csúcskészülékeit?

Hirdetés

Miközben androidos oldalon már standardnak számít a csúcskészülékek közt a 12 GB RAM, sőt, a gamingre kihegyezett Nubia RedMagic 8S Pro+ már 24 GB RAM-ot kap, az Apple telefonjai az iPhone 12 Pro óta megragadtak a 6 GB-nél. Ez persze komoly gondokat eddig sem szült, köszönhetően a remek szoftveres optimalizációnak, de lehet, hogy végre az Apple mérnökei is elérkezettnek látják az időt a fejlődésre.

Bár az iPhone 15 még a tavalyi A16-os chippel dolgozik majd, az iPhone 15 Pro és Pro Max modellekbe már az A17 Bionic chipset kerül majd. Egy megbízható szivárogtató szerint a készülékeket 6 és 8 GB  RAM-mal is tesztelték az elmúlt időszakban, abban viszont még ő sem biztos, hogy végül melyik mellett tette le a voksát a vállalat.

Hirdetés

Eddig minden készülékbe ugyanannyi memória került, de az is elképzelhető, hogy ezzel a hagyománnyal idén szakítanak.

Egyáltalán nem lenne ördögtől való, ha a Pro modellek erősebb chipje mellé több memóriát csomagolnának, vagy androidos mintára a tárhely méretéhez kötnék a RAM-ot, és a nagyobb kapacitású készülékekbe kerülne 8 GB LPDDR5. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.