Hirdetés

Meglepően könnyű az MMO-khoz szánt Razer Naga X egér



|

30 százalékkal könnyebb és valamivel olcsóbb is, mint a Naga Trinity.

Hirdetés

Elsősorban az online szerepjátékok játékosai érezhetik kevésnek az egereknél sztenderdnek számító öt gombot, így nekik lehet optimális a most megjelent Razer Naga X, amin összesen 16 programozható gomb kapott helyet - gyakorlatilag egy 12 gombos numpadot tettek az oldalára. Nem ez a Razer első ilyen terméke, viszont ez az eddigi legkönnyebb.

A Naga X ugyanis mindössze 85g-ot nyom, 35-tel kevesebbet, mint a Naga Trinity. Mivel elődjével ellentétben a Naga X nem moduláris, olcsóbb is, 90 eurós ajánlott fogyasztói árral került a boltokba.

Hirdetés

Az ergonomikus kialakítású egérben a frissített Razer 5G Advanced optikai szenzor található, ami akár 18 ezer DPI-s érzékenységgel is képes működni, az új optikai kapcsoló pedig nagyjából 70 millió kattintást bír ki. Természetesen állítható a világítása, PTFE talpaival könnyen siklik, Speedflex kábele pedig nem akadályoz minket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.