Hirdetés

Megújult a Windows 10-re írt Apple iCloud app



|

Az Apple kevésbé koncentrál azokra, akik PC-t használnak az iPhone-juk mellett, de most itt a megújult iCloud app a Windows 10-re.

Hirdetés

Az Apple úgy tervezte az okostelefonjait, táblagépeit, laptopjait, asztali gépeit és TV-boxait, hogy azok mind együttműködjenek. Akkor azonban már nem annyira zökkenőmentesek a mindennapok, amikor valaki nem Apple eszközt is használ. 

Hirdetés

Miközben a Macekről eltűnik az iTunes, és jön az Apple Music, Apple TV és Apple Podcast app, addig a windowsos felhasználók a jövőben is egy elavult iTunes alkalmazást használnak majd. Időnként azért a windowsos felhasználókra is gondol az Apple. 

Nemrég például megérkezett az új iCloud app Windows 10-re - a Microsoft Store-on keresztül érhető el. 

Az új app lehetővé teszi, hogy Windows 10-es PC-ről férjünk hozzá a naptárhoz, levelekhez, fotókhoz, videókhoz és egyéb fájlokhoz. A böngésző könyvjelzői szinkronizálhatóak (a Chrome-ból vagy a Firefoxból is), az iCloud Drive pedig felvehető az Intézőbe, így a fájlokat egérrel is bedobhatjuk az Apple felhőjébe. Azt mi magunk adhatjuk meg, hogy mi az, amit a PC-n is őrizzen meg a rendszer, ne csak a felhőben. A megosztás pedig az Intézőből is működik. 

A Microsoft szerint az új app ugyanolyan on-demand funkciót használ, mint a saját OneDrive appja a Windows 10-hez. Az új fotók és videók iCloudból PC-re letöltése automatikusan megoldható, így a képekhez mindig könnyű hozzáférni. A levelekhez, névjegyekhez és naptárakhoz ugyanakkor legalább egy Outlook 2016-ra szükség lesz a PC-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.