Hirdetés

Megvan, hogy mikor jöhetnek a 7 nm-es AMD Ryzen Raven Ridge APU-k



|

A negyedik negyedévben debütálhatnak a legújabb AMD APU-k, egyelőre azonban nem sokat tudni ezekről.

Hirdetés

Nagyon sokan kíváncsiak már arra, hogy az AMD vajon mikor áll át a Ryzen szériát erősítő Raven Ridge APU-kkal a 7 nm-es technológiára. A Wccftech az AMD belsős forrásainak hála megszerezte a választ. 

Hirdetés

A belsős forrás azt állítja, hogy tényleg érkeznek a 7 nm-es Raven Ridge APU-k, és a cég terve jelenleg az, hogy ezeket nagyjából négy hónappal a Navi piacra kerülése után teszi ki a boltok polcaira. 

A Radeon RX 5000 szériás első Navi GPU-k elvileg július 7-én jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy a 7 nm-es Ryzen APU-k valamikor novemberben jöhetnek, talán a 64-magos Threadripper processzorral együtt. Nem kizárt az sem, hogy az AMD még kivár egy kicsit, és inkább a 2020-as CES-re tartogatja a bejelentést. 

Az IPC jellegű fejlesztések mellett nagyobb cache méretekkel lehet majd számolni, illetve izgalmas kérdés, hogyan fejlődik majd az integrált Vega grafika a 7 nm-es Ryzen APU-knál: elvégre az Intel alapvetően legyőzte a Vega 10-et az új Gen11-es GT2 grafikájával, amit az Ice Lake és Tiger Lake chipekbe integrál.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.