Hirdetés

Megvan, hogy mikor jöhetnek az új AMD Ryzen Threadripper processzorok



|

A pletykák szerint november 5-én debütál a Threadripper 3960X, 3970X és 3990X, 19-én pedig a boltokban is megjelennek.

Hirdetés

A VideoCardz minden jel szerint titkosított AMD-s dokumentumokhoz jutott hozzá: ezeken a közelgő Ryzen Threadripper 3960X, 3970X és 3990X processzorok bemutatójának dátuma mellett az embargóhoz kötött megjelenési és tesztközzétételi időpontok is szerepelnek. 

Hirdetés

A dokumentumok néhány hetesek, vagyis mostanra az AMD változtathatott az időpontokon. Ha mégsem, akkor a Ryzen Threadripper 3960X és 3970X november 5-én debütálnak, a TRX40-es lapkakészlettel együtt. Ekkor mutatkoznak majd be a TRX40-es alaplapok is. A forgalmazás pedig november 19-én indulhat, a tesztek is ekkor kerülnek nyilvánosságra. 

A Threadripper 3990X-ről csak kedvcsinálót mutat 5-én az AMD, ez a lapka ugyanis csak jövő januárban érkezik ténylegesen. A Threadripper 3980X-ről és a TRX80-as lapkakészletéről pedig nem tettek említést. 

A három említett HEDT CPU 24-, 32- és 64-magosnak ígérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.