Hirdetés

Memóriás tuningrekord született a CES-en



|

Az ADATA XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4-es memória segítségével hajtott végre bravúrt, amit az idei CES-en jelentett be.

Hirdetés

Az ADATA sem hiányzik az idei CES-ről, és ha már ott van, be is jelentette, hogy az XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4-es memóriáinak a frekvenciáját képes volt 5584 MT/szekundumra emelni. Ezzel új világrekordot ért el az ADATA. 

Hirdetés

A mérföldkövet egy olyan gépen sikerült összehozni, amiben az Intel Core i9-9900K processzora dolgozott, egy MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC alaplappal. A hűtéshez persze folyékony nitrogént használtak. 

Ez az első alkalom egyébként, hogy memóriás frekvenciarekordot kilencedik-generációs Core i9 CPU-val állítanak fel. Az ADATA tavaly év vége felé indította el az XPG tuninglabort (XOCL), és azóta nagyon komolyan veszi a memóriás fejlesztéseket, kísérleteket. A maga nemében és a DRAM-gyártók piacán ez az első hasonló labor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.