Hirdetés

Menetrend szerint érkezett az új Microsoft Surface Pro



|

Kaby Lake processzorokkal érkezik a frissített Surface Pro, amelynek a tolla is sokat fejlődött.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően bemutatkozott az ötödik-generációs Surface Pro, a Surface Pro 4 utódja. Mivel nem jelent alapvető újdonságokat, ezért nem Surface Pro 5 a neve, csupán Surface Pro

Hirdetés

Pontosan úgy néz ki, mint az elődje, de immáron Intel Kaby Lake processzorokkal vihető. 

Az új modell egyik legnagyobb különlegessége a megújult Surface Toll, amely 4096 szintű nyomásérzékenységet kínál, érzékeli a döntési szöget és sokkal gyorsabban reagál a mozdulatokra. Sajnos a tollat külön lehet megvenni, a géphez nem jár. 

Fejlődött a gép támasza, amely nagyobb szögben is használható - a stúdiómód kis szögben fekteti el a PC-t, amelyen így könnyebb írni vagy rajzolni. A Surface Pro a Surface Studio kiegészítőivel is kompatibilis (például a Surface Diallel). 

Az új Surface Pro 13,5 órás üzemidőt kínál, és a Core i7-es chipekig passzív hűtést is. A Core M3-7Y30 mellett Core i5-7300U-val és Core i7-7660U-val vihető, 128 GB - 1 TB tárhellyel (SSD), 4 - 16 GB LPDDR3-as RAM-mal, továbbá opcionálisan LTE-vel. A 12,3 hüvelykes kijelző 2736 x 1824 képponttal dolgozik, finomított színekkel az elődhöz mérten. 

Nem változtak a portok, ellenben van új Surface Pro Type Cover, amely a régebbi modellekkel is működik. A Surface Pro június 15-től kapható, 799 dollártól fölfelé. A csúcsmodell 2699 dollárba kerül, plusz a kiegészítők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.