Hirdetés

Mi van a Surface Go belsejében?



|

Az iFixit darabokra szedte a táblagépet: az akkucsere könnyű, a javítás nehéz, a fejlesztés lehetetlen.

Hirdetés

A Microsoft nemrég piacra dobta a Surface Go tabletet, ami a széria történetében az eddigi legkisebb, legolcsóbb és legvisszafogottabb teljesítményű készülék. 

Hirdetés

Szintén ez az első Surface táblagép, amely már USB-C portot kapott, és egyben ez az eddigi legvékonyabb Surface gép is. 

Persze sokat számít, hogy mi van a motorháztető alatt. Az iFixit csapata úgy döntött, hogy ideje darabokra szedni a 10 hüvelykes tabletet, és közelebbről megnézni a Pentium Gold 4415Y processzort, a 26,12 Wh-s akkumulátort, a passzív hűtésért felelős réz hőcsövet és a többi alkatrészt. 

A szakértők szerint az akkumulátort viszonylag könnyen ki lehet szedni a tabletből, azonban a többi Surface készülékhez hasonlóan nagyon nehezen javítható. Az alkatrészek fejlesztése pedig egyenesen lehetetlen. További részletek a kattintás után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.