Hirdetés

Progresszív webalkalmazássá változott az Outlook.com



|

Immáron akár appként is telepíthető a rendszerre az Outlook.com szolgáltatás.

Hirdetés

A Microsoft az Outlook.comból és az Outlook for the Web levelezőszolgáltatásból is progesszív webalkalmazásokat csinált. Mindennek hála az Outlook felhasználói a webes appot már Windows, macOS és Chrome OS rendszerekre is tudják telepíteni, valamint minden másra, ami támogatja natív módon a PWA-kat. 

Hirdetés

Mindez hasznos alternatíva lehet a zsúfolt asztali Outlook alkalmazással és a gyári Windows Mail klienssel szemben. 

A progresszív webalkalmazások természetüknél fogva igazából még mindig csak weboldalak, de jobb gyorsítótárazást, értesítési funkciókat és háttérbeli funkcionalitást kínálnak, így kissé hagyományos appra hasonlítanak. 

A Microsoft lassan kezdte el befogadni a PWA-kat, azonban a mostani váltás a jele annak, hogy sok más termékhez is érkezhet ilyen app. A Chromium-alapú böngészőknél az Outlook.com támogatása már él, egyszerűen a címsorból telepíthető az Outlook.com, és a Windows vagy a macOS natív apphoz hasonlóan kezeli majd. A Microsoft pedig azzal kísérletezik, hogy az Outlook.com majd a Gmailt, a Google Drive-ot és a Google Naptárat is támogassa. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.