Hirdetés

Napelemmel is működhet a Microsoft Surface Pro 8



|

Egy szabadalom szerint napelemeket építene a Type Coverbe a Microsoft.

Hirdetés

Egy friss szabadalom alapján a Microsoft azt fontolgatja, hogy a Surface Pro 8 mellé készülő új Type Coverbe napelemeket épít be. A szabadalmat eredetileg 2018-ban nyújtották be, de csak most hozták nyilvánosságra, vagyis egy ideje már dolgozhat a technológián a Microsoft, így nem feltétlen egy meg nem valósuló, jogi védelmet jelentő ötletről van szó (mint sok szabadalomnál).

Hirdetés

A napelemes tok egyébként nem csak billentyűzet lenne, hanem támasz is, mint a jelenlegi verzió. A négy napelemnek hála azonban fényforrás segítségével tölthető is lenne így a következő Surface Pro. 

Elvileg a napelemek mesterséges fénnyel is működnek majd, így akár beltérben vagy felhős napon is használhatóak lennének. Ha mindez valósággá válik, a Surface Pro 8 tulajdonosainak lehet, hogy többé nem kell az üzemidő kérdésével foglalkozniuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.