Hirdetés

Néhány felhasználónál késik a Windows 10 November 2019 frissítése



|

Egy Realtek Bluetooth driver hibája miatt blokkolja egyes felhasználóknál az új verziót a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft november 10-én indította útjára a Windows 10 November 2019 nagy frissítését. Sajnos kiderült, hogy ezt nem mindenki tudja telepíteni, a redmondi cég ugyanis egyes felhasználóknál blokkolja a csomagot. 

Hirdetés

Erre elavult Realtek Bluetooth driver miatt került sor. A Microsoft felhívta a felhasználók figyelmét, hogy a frissítési élmény megőrzése érdekében leállította a csomagokat azokon az eszközökön, amelyeket érintenek a régi Realtek Bluetooth meghajtóprogramok. Így a Windows 10 1909 ezekre a PC-kre nem telepíthető addig, amíg a driver nincs frissítve. 

A gyakorlatban a 1909-es verzió telepítésével 1.5.1012-es vagy újabb Realtek Bluetooth driverre van szükség. A felhasználók egy része a Windows Update-en keresztül is beszerezheti a frissebb meghajtóprogramot, de akinél nem bukkan fel, annak sajnos követnie kell egy sok lépésből álló műveletsorozatot, amelyet a Microsoft az oldalán közzétett

Bár dühítő lehet ez az átmeneti blokkolás, logikus, hogy a Microsoft visszatartja a frissítést azoknál a rendszereknél, amelyeknél problémák merülhetnek fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.