Hirdetés

Minden kiderült a GeForce GTX 1650-ről



|

Április 23-án érkezik a legolcsóbb Turing-alapú videokártya, amelynek már a vételára is kiderült.

Hirdetés

Sokan várják már a GeForce GTX 1650-et, amelyről egy ideje tudjuk, hogy az NVIDIA legolcsóbb Turing architektúrára építő grafikus vezérlője lesz. Most kiderült, hogy a GeForce GTX 1650 egészen pontosan április 23-án jelenik meg. 

Hirdetés

A vételára is megvan, Amerikában 149 dollártól lesz vihető egy ilyen modell. Egyelőre úgy néz ki, hogy referenciamegoldás nem lesz (a GeForce GTX 1660-ból sem volt), vagyis ezt a kártyák alapvetően a partnergyártók hozzák el a piacra. 

Az NVIDIA a legapróbb Turing-lapkára építkezett, a 12 nm-es TU117-re. A GeForce GTX 1650 896 CUDA-magot kínál majd, 4 GB GDDR5-ös memóriával, 128 bites memóriabusszal. A GPU órajele 1485 MHz, boost mellett 1665 MHz. A 8 Gbps-os memória 128 GB per másodperces memória-sávszélességet tud. 

A TDP 75 watt, a legtöbb GTX 1650 a saját slotján keresztül kapja majd az energiát, extra csatlakozókra nem lesz szükség. A belépőszintű megoldások nagyon egyszerű hűtőegységet kapnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.