Hirdetés

Mindjárt érkezik a Windows 10 következő nagy frissítése



|

Nem túl kreatív a következő nagy frissítés neve, de a következő hónapban mindenki megkapja a Windows 10 November 2019 frissítést.

Hirdetés

Hamarosan minden felhasználóhoz eljut a Windows 10 következő nagy frissítése, és szokásos módon ezúttal sem választott ennek túl kreatív nevet a Microsoft. A Windows 10 November 2019 frissítés novemberben minden felhasználó gépére elindul. 

Hirdetés

A Microsoft megjegyezte, hogy a Windows Insider programon belül a Release Preview kör résztvevői számára már ki is adta a végleges buildet, a szélesebb körű frissítések azonban csak a jövő hónapban kezdődnek. 

Látványos újdonságok nincsenek, a Microsoft a teljesítmény és a minőség fokozására, valamint üzleti funkciókra koncentrált. 

Mivel a Windows 10 November 2019 frissítése, más néven a Windows 10 1909 mindjárt kész a debütálásra, ezért akik a Windows Insider Slow csoportban vannak, hamarosan kiadás előtti buildre állnak át, a következő nagy verzióra, ami a Windows 10 20H1 lesz. 

Azt azonban csak remélni tudjuk, hogy a novemberi csomag már nem lesz tele hibákkal

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.