Hirdetés

Mindjárt itt az új Samsung csúcslapka



|

November 14-én érkezik az új és szuperintelligens Samsung Exynos rendszerchip - vélhetően ez kerül a Galaxy S10-be is.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy S10 bemutatójára még több hónapot kell várnunk, a világ legnagyobb okostelefon-gyártója már előre bemutatja a következő csúcslapkáját, ami vélhetően a jövő évi első zászlóshajójában debütál. 

Hirdetés

A twitteres kedvcsináló alapján november 14-én jön a következő nagy bejelentés, és a Samsung az Exynos-fiókját használta, vagyis új chipre számíthatunk. Ezzel a Samsung a fejlesztői konferenciája (összehajtható mobil, One UI kezelőfelület és Infinity-O kijelző) után is megragadja a figyelmet. 

Az Exynos 9810 utódja az Apple A12 Bionic és a Huawei Kirin 980 ellen száll majd harcba. Az új Samsung SoC minden bizonnyal fejlett, 7 nm-es gyártástechnológiával készül. Vagyis kevesebb helyet foglal fizikailag, miközben kevesebb a fogyasztása, de nagyobb a teljesítménye. 

A következő Exynost azzal reklámozza a Samsung, hogy belülről származik az intelligenciája. Ez szinte biztos, hogy dedikált AI-chipre utal, vagyis neurális feldolgozóegységre, ami a mesterséges intelligenciát turbózza fel. Az 5G-képes Exynos 5100 modem megléte is valószínű, bár ezt nem minden modell aknázza majd ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.