Hirdetés

Mini GeForce RTX 2070-nel készül a Gigabyte



|

Az MSI után a Gigabyte is piacra dob majd egy mini-ITX-es rendszerekhez készített GeForce RTX 2070-et.

Hirdetés

Az MSI nemrég mutatta be az eddigi legkisebb GeForce RTX 2070-es videokártyát, a GeForce RTX 2070 AERO ITX-et. A jelek szerint azonban hamarosan a Gigabyte is piacra dob egy mini RTX 2070-es vezérlőt. 

Hirdetés

Mivel az új grafikus vezérlő a mini-ITX-es rendszereket is képes kiszolgálni, ezért gyakorlatilag bármilyen gépházban elfér. A PCB a szokásosnál kisebb, emiatt aztán a hűtőegységbe egyetlen ventilátor is elegendő. 

Természetesen azért a gyártó figyelembe vette a PCB és a hűtési rendszer kisebb méreteit, éppen ezért a Gigabyte GeForce RTX 2070 Mini-ITX a gyári órajelekkel, tuning nélkül jelenik majd meg. A GPU órajele így alapból 1410 MHz lesz, boost mellett pedig 1620 MHz. 

A csatlakozók terén a Gigabyte mini kártyája három darab DisplayPort 1.4-et, egy darab HDMI 2.0b-t és egy darab VirtualLinket kínál majd. Ez a sok csatlakozó azért fér el a hátlapon, mert maga a kártya dual-slotos kialakítást kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.