Hirdetés

Most „forradalmi” start menüvel szeretné elérni a Microsoft, hogy mindenki Windows 11-re váltson



|

Mindent megtesznek a redmondiak, hogy felpörgessék az operációs rendszerük népszerűségét.

Hirdetés

Nem rejti különösebben véka alá a Microsoft azon célját, hogy akit csak lehet, a Windows 11-re váltás irányába próbáljon terelni. Bár a rendszer következő nagy frissítése rengeteg régi processzort letilthat,  a felhasználók mintegy 70%-a még továbbra is kitart a Windows 10 mellett, így érthető, hogy miért nem elégedettek a redmondiak.

A Windows 11 népszerűsítése gyanánt került most ki egy újabb videó a Windows hivatalos YouTube csatornájára, amiben a roppant egyszerű váltás tényének ismertetésével kezdete a narrátor a dolgokat. Ezt követően megemlítette, hogy a Start menü egy igazi "game changer", azaz egy a rendszert megreformáló, korábban soha nem látott tényező, aminek hallatán azért elég sokan ráncolni kezdték a homlokukat.

Hirdetés

Elvégre a legtöbbek pont a Start menüvel kapcsolatban fejezték ki elégedetlenségüket már korábban is, ami a Windows 10-es rendszereken nem csak sokkal átláthatóbb, de a használat szempontjából kényelmesebb is volt. Persze a dolog teljesen szubjektív, lehet jobban szeretni a Windows 11-es Start menüt, de azért "game changerként" hivatkozni egy finoman szólva is vegyes fogadtatású változtatásra elég merész vállalás.

A kommenteket végigpörgetve látszólag a közösség sem teljesen elégedett a dolgokkal. Voltak, akik szintén az új Start menüvel kapcsolatban mondták el nemtetszésüket, kifogásolták, hogy sokkal több kattintásra van szükség például ahhoz, hogy megjelenítsük az összes alkalmazást, ellenben a Windows 10-zel, ahol ezekhez sokkal könnyebben hozzáférhetünk.

Sokan azt írták, inkább kivárják a Windows 10 lefutását, elvégre még mindig teljesen jól elvannak vele, nem érzik különösebben a váltás szükségét, már csak a megkérdőjelezhető változtatások miatt sem. Eddig látszólag tehát nem igazán sikerült meggyőzni a felhasználókat, meglátjuk, hogy a jövőben mivel próbálnak majd a váltásra sarkallni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.