Hirdetés

Mostantól nem halogathatjuk a Windows 10 frissítések letöltését



|

A Windows 10 2004-es verziójával a Microsoft eltörli a lehetőséget, hogy a felhasználók akár egy évet is halasszák egy adott frissítés letöltését.

Hirdetés

Egy-egy frissen érkező Windows 10 frissítés gyakran képes galibát okozni, amit azután a Microsoftnak újabb patchekkel kell orvosolni. Emiatt sok felhasználó manuálisan halasztgatta egy-egy új frissítés letöltését, azonban az operációs rendszer legújabb változata drasztikusan lecsökkenti azt az időt, amíg eltolható egy letöltés. 

Hirdetés

A Windows 1703-es verziója óta lehetséges elhalasztani a a frissítések letöltését; no nem a végtelenségig, de 365 napig várhatunk, hogy kiderüljön, került-e hiba az új csomagba. A májusban élesedő Windows 10 2004-es verziójában azonban észrevették, hogy a letöltések szüneteltetése jócskán lecsökkent, így mindössze 35 napot halaszthatjuk azt.

A Microsoft azt nyilatkozta, hogy erre azért volt szükség, hogy az új verziók mindig megfeleljenek, a folyamatosan változó céges előírásoknak, és hogy megelőzzék, hogy egy elhalasztott frissítés esetlegesen zavart okozzon. Ez mostantól a Windows 10 Pro, Education és Enterprise felhasználókat érinti, noha az üzleti ügyfelek továbbra is képesek lesznek halasztani a letöltést a "Group Policy" menüpontban a "számítógép konfigurációja" fülön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.