Hirdetés

MSI MEG Trident X 10th: kompakt gamer-gép érkezett Comet Lake-S alapokon



|

A játékosoknak szánt új MSI MEG Trident X 10th kompakt asztali számítógép alig nagyobb egy konzolnál, de az erős középmezőnyből így is kiemelkedik.

Hirdetés

Az MSI frissítette a kompakt asztali gamergépeit, méghozzá az Intel új Comet Lake-S processzoraival. Ennek az eredménye a több konfigurációban elérhető MEG Trident X 10th, amely középszinten és a csúcskategóriában is kínál választást. A kompakt rendszerek alig nagyobbak, mint egy konzol, és nagyon dizájnosak is. Belül az MSI ezúttal alaplapot is frissített, Z490-es lapkakészlet jár a vevőknek. 

Hirdetés

A vásárlók Core i7-10700K(f) és Core i9-10900K processzorok közül választhatnak, ehhez 32 vagy 64 GB DDR4-es RAM jár. Videokártyából GeForce RTX 2070 Super vagy GeForce RTX 2080 Ti jelenti a választékot, tárhelyből 1 TB-os NVMe SSD jár, a drágább modellnél ehhez 1 TB-os HDD is van. Mindegyik verziónál adott a WiFi 6 és a 2.5 GbE, a Nahimic és Realtek 7.1 HD audio, van HDMI, DisplayPort, 5 jackcsatlakozó, optikai kimenet, USB 3.2 C- és A-típusokban, USB 2.0 és Thunderbolt 3 port is. 

A csomagban akad még 650 wattos tápegység, egér és billentyűzet, RGB-s fények pedig a gépház elejére, a CPU és a GPU hűtőjére egyaránt kerültek. Árakról nincs még hír, a megjelenés viszont június elején esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.