Hirdetés

Munkára termett a Philips gigantikus monitora



|

34 hüvelykes, 21:9-es és 4K-s hajlított VA-panelt kapott a Philips legújabb monitora, ami munkához is ideális.

Hirdetés

A Philips legújabb monitora a produktivitásra koncentrál, és a 346B1C nevet kapta. Ebből már sejthető, hogy 34 hüvelykes átmérővel rendelkezik. 

Hirdetés

A VA típusú panel remek betekintési szögeket garantál, 3440 x 1440-es felbontást használ, 21:9-es képarány mellett. Természetesen a képernyő hajlított, és ideális megoldás két ablakkal való munkához. 

Az USB-C-s dokknak hála hordozható környezetben is bevethető az óriási képernyő, amely rendelkezik osztott nézetű móddal, és képes egyszerre két PC-vel is működni. 

Kedvez továbbá a Philips az alkalmi játékosoknak is az Adaptive Sync technológiával, emellett a panel villódzásmentes és a kékfényt is csökkenti. A talp a magasságállítást is támogatja, a kijelző a VESA rögzítőkkel is kompatibilis. Novemberben, 539 angol fontért lesz megvásárolható az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.