Hirdetés

Nagy bejelentéssel készülhet a Microsoft a Windows 10 kapcsán



|

A híresztelések szerint a vállalat még ebben az évben izgalmas Windows 10 újításokat mutathat be.

Hirdetés

A Microsoft jelenleg több komolyabb fejlesztésen is dolgozik, az egyik ilyen például a Windows 10X, amely a legutóbbi információk alapján már tavasszal elérhetővé válik. Emellett a Sun Valley nevű projekt is ígéretesnek tűnik, amely keretein belül a Windows 10 teljes kinézetét újítanák a cég szakemberei. Egy új bennfentes információ szerint ennek kapcsán már készülhet valami leleplezésre a Microsoft 2021-ben.

Egyelőre pontos információkat nem tudni, ugyanakkor a Windows Latest alapján arra számíthatunk, hogy a fejlesztők hamarosan valamilyen formában be fogják mutatni egyrészt a Sun Valley, másrészt további újítások eredményét.

Hirdetés

A portál szerint vélhetően a Microsoft egy komolyabb sajtóeseményt, vagy esetleg egy hosszabb blogbejegyzést szentel a témának. A legutóbbi nagyobb tájékoztató a vállalat részéről február 4-én volt, ekkor a Microsoft 365 csomag volt a központi téma.

A Microsoft ezeken kívül a Project Latte nevű újításon is dolgozik. Ez állítólag arra fókuszál, hogy a Windows 10 felületén is futtathatók legyenek az androidos alkalmazások. További részleteket egyelőre nem tudni, de várhatóan még 2021-ben kiderülnek újdonságok ezzel kapcsolatban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.