Hirdetés

Nagy bravúrt hoztak össze négy GeForce RTX 2080 Ti-vel



|

Több mint 3500 pontot értek el egy egyedileg épített asztali PC-vel az OctaneBench-en: a négy RTX 2080 Ti nem melegedett 75 Celsius-fok fölé.

Hirdetés

Van, hogy egy darab felsőkategóriás videokártya nem elég, és van, hogy még kettő sem. Ryan Brown úgy gondolta, hogy egyenesen négy GeForce RTX 2080 Ti-t épít az asztali konfigurációjába. Talán ki is használja majd ezeket Octane rendering során, de persze ennyi videokártyánál joggal lehet aggódni a túlmelegedés miatt. 

Hirdetés

Ryan Brown szerint a kompakt és erős PC (ami egy AMD Wraith Ripper hűtőegységgel is rendelkezik) több mint 3500 pontot ért el az OctaneBench-en, miközben nem főtt meg. 

Az ASUS Turbo Edition kiadású GeForce RTX 2080 Ti videokártyáinak a hűtését prémium Noctua házhűtők is segítették. A Ryzen Threadripper CPU mellett 128 GB RAM is található volt a Corsair Carbide Air 540 gépházban. 

Döbbenetes módon nem melegszik túl, sőt, teljes terhelés alatt is 45 dB alatt marad a zajszintje. Állítólag 75 Celsius-fok fölé sem ment a videokártyák hőmérséklete. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.