Hirdetés

Nagy meglepetést rejtett az Intel Ghost Canyon NUC



|

Egy kivehető modul, a The Element néven ismert moduláris PC található a Ghost Canyon NUC belsejében.

Hirdetés

A közelgő Ghost Canyon NUC az egyik legerősebb mini számítógép lesz, elvileg 45 wattos, kilencedik-generációs Intel Core H szériás processzorral. Dedikált videokártya is fér bele, és gamereknek is jó megoldás lesz az Intel aprósága. 

Hirdetés

Kiderült azonban, hogy nem csak a videokártya lesz a gépben cserélhető. Egy kiadás előtti modellt nemrég darabokra szedett a Koolshare fórum egyik tagja, és meglepődve tapasztalta, hogy a NUC lelkét igazából egy, a The Element néven ismert modul adja. 

A modul az Intel következő próbálkozása a moduláris PC-k világában, és így oldaná meg, hogy a CPU, a RAM, a tárhely és más komponensek fejleszthetőek legyenek a ház, a táp megtartása mellett. 

Túl sok információ még nincs, de a mostani boncolásnak hála kiderült, hogy Core i5-9300H, Core i7-9750H, Core i9-9980HK chipekből lehet majd választani, a rendszer tetején pedig két extra hűtőventilátor van. A tápegység 500 wattos, van két Thunderbolt 3 és hat USB 3.1 port, dupla gigabites Ethernet, WiFi 6, Bluetooth 5, SD-foglalat, HDMI 2.0a port, jackcsatlakozó. 

Elvileg három 4K-s kijelző is használható lesz az integrált GPU-val, a dedikált videokártya továbbiakat is kezelhet. RAM-ból 32 GB fér majd be, illetve három M.2-es slot akad a kis asztali gépben, ami jövőre érkezhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.