Hirdetés

Nagyon hasznos funkciót kap hamarosan a Word



|

A Microsoft szorosabbra fűzi az Office és az Android kapcsolatát, ezzel megkönnyítve a szerkesztést.

Hirdetés

A Microsoft néhány hónappal ezelőtt alakította át a Phone Link applikációt, amivel jelentősen megkönnyítette az asztali gépünk és az androidos telefonunk közti adatátvitelt. A Windows néha gyári üzenetben is felhívja erre a figyelmünket, a szinkronizáció pedig elég egyszerű. Most azonban itt a következő lépés, amit az Office Insider felhasználók már el is kezdhetnek tesztelni.

Az újításnak köszönhetően a webes Word és PowerPoint dokumentumokba illeszthetünk be képet úgy, hogy a Beszúrás > Kép > Beszúrás telefonról opciót választjuk, és már böngészhetjük is a telefonunkon található fotókat a PC-n (feltéve, hogy korábban a QR kód beolvasásával szinkronizáltuk az eszközt az appon keresztül), és betehetjük őket közvetlenül.

Hirdetés

A Microsoft nem akarja elsietni az implementálást, a következő hetek-hónapok során még sokat tesztelgetik a rendszert, hogy minden simán menjen. A funkció kifejezetten hasznos lehet majd azoknak, akik például a telefonjaik screenshotjait akarják beilleszteni egy prezentációba vagy dokumentumba, esetleg fotóval illusztrálnának valamit (és rendelkeznek Microsoft 365 előfizetéssel), hiszen így nem kell elhagyniuk az applikációt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.