Hirdetés

Nagyon jó áron érkezik a Toshiba 8 TB-os HDD-je



|

Nagyjából 65 000 forintba kerül a gigantikus tárhelyet biztosító X300-as merevlemez.

Hirdetés

A Toshiba piacra dobta a legújabb X300-as merevlemezét, amely kapacitásban már 8 TB-ot kínál. A meghajtó különlegessége, hogy egyáltalán nem horroráron vihető, sőt, bárki gépében elférhet egy ilyen ennyiért. 

Hirdetés

A 8 TB-os, 7200 RPM-en működő X300 ugyanis mindössze 255 dollárba kerül, ami szerencsés esetben (az adók és árrések miatt nehéz megtippelni a pontos összeget) 65 400 forintot jelent. 

Persze mindenki annak örülne, ha ekkora tárhelyet egy jó, SATA III-as SSD-től kapna meg pontosan ennyiért, de csodák egyelőre nincsenek, SSD-n még mindig luxus filmkollekciókat, családi fotókat és 4K-s videókat tárolni. Az előrelátható jövőben a legjobb alternatíva az adattárolásra még mindig a HDD, feltéve, hogy nagyobb mennyiségű adatról van szó. 

A Toshiba merevlemeze 4, 5, 6 és 8 TB-os kiadásban létezik, a gyorsítótár mindegyiknél 128 MB-os. Természetesen biztonsági és megbízhatósági oldalról is fejlesztett a Toshiba, a motorok például alul és felül is rögzítve vannak, a rázkódás és vibráció elleni csillapításon is javítottak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.