Hirdetés

Napokon belül itt vannak az új LG laptopok



|

December 16-án mutatja be a legújabb Gram szériás laptopjait az LG, ezúttal négy modell érkezik.

Hirdetés

Az LG hivatalosan is megerősítette, hogy december 16-án, Dél-Koreában mutatja be a legújabb Gram laptopjait. Az eddigi szivárgások szerint első körben csak a hazai piacára szánt modelleket mutatja meg a gyártó, és sajnos ezúttal sem tudni, hogy a nemzetközi piacokon mikor válhatnak elérhetővé az LG legújabb notebookjai. 

A szivárgások szerint mindenesetre Intel Tiger Lake chipekre számíthatunk, az LG U szériás processzorokat használ majd. 

Hirdetés

Az FCC és a KCC már megerősítették, hogy lesz 14 és 17 hüvelykes modell, 14Z90P és 17Z90P modellszámmal érkeznek ezek a verziók. A 15Z95N eközben egy 15,6 hüvelykes modell lesz, és regisztrálták a 16Z90P modellszámot is, ami 16 hüvelykes változatra utal. 

Összességében tehát négy új Gram laptoppal készül az LG, és a modellszámokból annyit már előre lehet sejteni, hogy a 15,6 hüvelykes teljesen más lesz, mint a másik három változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.