Hirdetés

Nem egyszerű gamer mikrofonokat mutatott be a Steelseries



|

A Steelseries Alias mikrofonok nem csak azoknak lehetnek vonzók, akik streamelni szeretnének.

Hirdetés

Mikor még régen szívószál vastagságú talpas mikrofonokba beszélve kiabáltuk egymásnak Counter-Strike-ban, hogy ki mit csinál rosszul, nem gondoltuk volna, hogy a gamer mikrofonok technológiája milyen messzire jut. A Steelsteries a profi játékos perifériák szegmensében eddig is kiemelkedő szereplő volt, és most az Alias mikrofonokkal lép szintet.

A kisebbik, szimplán Alias nevet viselő modell egy USB-s mikrofon, az általánosnál háromszor nagyobb kapszulával, minek köszönhetően tisztábban, erőteljesebben továbbítja hangunkat. Állványa elnyeli a rezgéseket, az előlapján lévő LED-ek pedig mutatják, milyen erősséggel beszélünk, hogy gyors visszajelzést kapjunk erről. Kényelmes távolságból és közelről is használható, a Sonar segítségével pedig szoftveresen finomhangolhatjuk. Mesterséges intelligenciával támogatott zajszűrése a háttér zavaró zajait nem engedi át. Nyilván nincs gamer cucc RGB nélkül, a lefelé világító fényt ízlésünk szerint állíthatjuk be.

A komolyabb modell az Alias Pro, ez már XLR csatlakozós, egy USB-s vezérlőegységhez kapcsolódik, és stúdió minőségben rögzít hangot. A vezérlő jobb oldali tekerőjét szabadon programozhatjuk, ahogy a gombot is, míg a másikkal a rögzítés hangerejét szabályozhatjuk. Egyszerre akár több géphez is köthetjük.

Külön vásárolható hozzájuk asztalra rögzíthető állvány is, hogy még kényelmesebben használhassuk őket. Az Alias 199,99 eurós, az Alias Pro 349,99 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül boltokba.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.