Hirdetés

Nem jön a Google beígért alkalmazása



|

Várnunk kell az új asztali adatmentő és -szinkronizáló eszközre.

Hirdetés

A Google néhány hete mutatta be azt az új asztali alkalmazást, amit a Google Drive felhasználói kaptak volna meg. Ez egy adatmentő- és szinkronizáló eszköz, ami a jelenlegi asztali feltöltőt kellett volna, hogy lecserélje. 

Hirdetés

A Google végül úgy döntött, hogy eltolja az alkalmazás megjelenését. 

A Google Drive asztali alkalmazása a Google Fotók feltöltőjével egyesült volna, és Backup and Sync from Google néven kellett volna elérhetővé váljon a múlt héten. 

A július 28-i start elmaradt, és egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg a szoftver. A Google tájékoztatása szerint a visszajelzések fényében döntöttek a csúsztatás mellett, és fejlesztéseken dolgoznak jelenleg. A megjelenést a következő néhány héten belül ígérték. 

Az új eszköz képes lesz az egyedi fájlok feltöltése mellett a gép teljes tartalmát vagy a kiválasztott mappákat is menteni a háttérben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.