Hirdetés

Nem kell többé kijelzőt cserélni, ez a lézer forradalmasítja a telefonjavítást



|

Az új technológia anélkül hozza helyre a pixelhibákat, hogy bármilyen alkatrészt ki kéne cserélni.

Hirdetés

Nap mint nap megszámlálhatatlan telefont visznek szervizbe azért, mert a kijelzőn megjelenik egy zöld csík, ami látszólag nem akar onnan eltűnni. Egy ilyen meghibásodást okozhat a telefon kijelzőjének túlzott meghajlítása (ha például ráül az ember), egy csatlakozó, ami a készülék leejtésekor meghibásodik, de akár egy szoftverfrissítés is, aminek következtében feszültségingadozás lép fel.

Ezeket a hibákat eddig csak úgy lehetett javítani, hogy egy szervizben kibontották a kijelzőt, kicserélték a csatlakozót, és reménykedtek, hogy nem magának az OLED panelnek van baj, nem belül szakadt meg egy vezető réteg. Nos, ezt a fajta javítást elfelejthetjük, a Távol-Keleten ugyanis már léteznek olyan lézerek, amikkel javíthatóak az ilyen meghibásodások.

Hirdetés

A művelethez nemcsak szétszedni, kikapcsolni sem kell a telefont, pár pillanat alatt orvosolható vele a hiba, és első ránézésre úgy tűnik, mintha színtiszta mágia lenne az egész.

A lézer ugyanazt a technológiát használja, amit a panelek gyártásakor is alkalmaznak. Ezzel a módszerrel nemcsak felgyorsul a javítás, de pótalkatrészekre sem lesz szükség, így sokkal költséghatékonyabbá válik majd a telefonok szervizelése, felújítása. Korábban javíthatatlan telefonokat is percek alatt helyre lehet így hozni, így kétség sem fér hozzá, hogy hiába több mint 4 millió forint egy ilyen kütyü, villámgyorsan visszahozza majd az árát azoknak, akik már most elkezdik használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.