Hirdetés

Nem olcsó, de okos a Google Pixelbook



|

Laptopként és táblagépként is megállja a helyét, és már Pixel Pen is van hozzá.

Hirdetés

A Google legújabb Chromebookja az első olyan modell, amely már beépítve tartalmazza a Google Assistant szolgáltatást. Szintén az első, amit már tollal is lehet kezelni, és az első, ami átalakítható: laptopként és táblagépként, valamint sátor módban is használható. 

Hirdetés

A neve Google Pixelbook, és akár Intel Core i7-es CPU-val, 16 GB RAM-mal és egy 512 GB-os SSD-vel is vihető. Az indulóár 999 dollár, ennyiért Core i5-ös processzor, 8 GB RAM és 128 GB-os SSD jár. 

Laptop módban a hangvezérlés mellett dedikált Assistant-gomb is van, amit lenyomva gépelni lehet a parancsokat. Plusz 99 dollárért vihető a Pixel Pen, ami a Google Assistantet is előhívja, ha bekarikázunk valamit. A toll Wacom technológiára épül, több mint 2000 szintű a nyomásérzékenysége, 60 fokos a dőlésérzékenysége és 10 ms a válaszideje (ezzel az egyik leggyorsabb a piacon). 

A Pixelbook USB-C csatlakozót kapott, elvileg 10 órás üzemidőt garantál, a gyorstöltésnek hála pedig 15 perc alatt 2 órát nyerhetünk. 

A 12,3 hüvelykes, 2400 x 1600-as kijelző alumínium egybeházba került, sztereó hangszórókkal, 4 mikrofonnal, van giroszkóp, magnetométer, háttérvilágított billentyűzet, 720p60-as webkamera és jackcsatlakozó. Hivatalosan Amerikában, Kanadában és Nagy-Britanniában lesz kapható, október 31-től. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.