Hirdetés

Az NVIDIA szerint őrültség ray tracing nélküli GPU-t venni



|

Jensen Huang, az NVIDIA ügyvezetője őrültségnek nevezte az olyan videokártya megvásárlását, ami nem támogatja a ray tracinget.

Hirdetés

Az NVIDIA második negyedéves eredményeinek értékelésekor Jensen Huang, a cég társalapítója és ügyvezetője sok érdekességről beszélt, és azt is megemlítette, hogy csak NVIDIA GeForce RTX szériás videokártyát van értelme ma megvásárolni. 

Hirdetés

Huang kitért rá, hogy a SUPER modellek szuper kezdésnek örülhetnek, és őrültség lenne olyan grafikus vezérlőt vásárolni, ami nem támogatja a ray tracinget. Az erre felkészített tartalmak továbbra is folyamatosan érkeznek a piacra. 

Az NVIDIA vezére azt mondja, hogy aki 2-4 évre vásárol egy videokártyát, annak időtálló hardverben kell gondolkodnia, éppen ezért GeForce RTX GPU-t kell vásárolnia. Meg is lepődtünk volna persze, ha más következtetésre jut. Hangsúlyozta azért, hogy az NVIDIA az egyetlen, amely a ray tracinget hardveresen támogatja, vagyis az egyetlen választás a márka a ray tracing-képes játékokhoz. 

Kicsit ironikus azért, hogy az NVIDIA jelenlegi ajánlatai között ott van a ray tracing nélküli GTX 1660 Ti, 1660 és 1650 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.