Hirdetés

Frissült az NZXT PC-figyelő szoftvere



|

Sok újdonságot hozott a PC monitorozására tervezett NZXT CAM szoftver 4.0-s verziója.

Hirdetés

Az NZXT nemrég frissítette a PC monitorozására kitalált CAM szoftverét. A legújabb, 4.0-s verzió sok új funkciót hozott, illetve a kezelőfelületen is változtatott. 

Hirdetés

A dizájnt az alapoktól tervezték újra azzal a céllal, hogy javítsák a felhasználói élményt. Jobb és szebb kezelőfelületet raktak össze, amely csak a legfontosabb adatokat írja ki a PC állapotáról. Vannak új szekciók is, amelyek mutatják például a sávszélességet vagy a folyamatonkénti erőforrás-terhelést. 

A motorháztető alatt is sok minden változott, a szoftver jobb teljesítményre optimalizálták, és a rendszert is kevésbé terheli ezentúl. Mindez játékok közben is fontos, az erőforrásokból ugyanis több jut magának a játéknak. Minden periféria támogatott, ami a korábbi változatokkal kompatibilis volt.

A világos kezelőfelület mellett sötét mód is van, hogy beolvadjon a Windows témájába a program. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.