Hirdetés

Offline verzióban is elérhető lesz az Office 2021 szolgáltatáscsomagja



|

A Microsoft bejelentette, hogy az internetes kapcsolatot nem igénylő termék Windows és Mac gépeken is egyaránt beszerezhető lesz.

Hirdetés

A Microsoft az Office termékcsomag két új verzióját is bejelentette, így az Office 2019-et követően még ebben az évben fog megjelenni a hagyományosnak tekinthető Office 2021, valamint az online jelenlétet nem igénylő Office LTSC, vagyis Long-Term Servicing Channel nevű csomag. Utóbbi főleg azok számára kínál megoldást, akik nem kívánnak feliratkozni a felhőalapú Microsoft 365 szolgáltatásra.

A vállalat egyelőre nem sok információt osztott meg a legújabb Office csomagokról, viszont kiderült, hogy a dizájn szokás szerint valamennyire meg fog újulni, illetve a Microsoft Word kapni fog egy sötét módot. Az Office 2021 a 2019-es kiadáshoz hasonlóan folyamatosan frissülő felhőalapú szolgáltatás, míg az LTSC lényege, hogy böngésző nélkül, teljesen offline számítógépeken is használható lesz.

Hirdetés

Jó megoldás tehát olyan cégeknek vagy egyéneknek, akiknek nincsen folyamatosan elérhető megbízható internetkapcsolatuk, vagy inkább a saját szervereiken tárolják az adataikat.

A Microsoft emellett bejelentette, hogy öt éven keresztül biztosít támogatást az Office 2021 számára. Ez a korábbi kiadások esetében hét év volt, viszont vélhetően ebben az öt évben még legalább egy új verzió is meg fog jelenni. 

Az új Office csomagok pontos megjelenési dátuma és ára egyelőre nem ismert, de a jelenlegi tervek szerint az LTSC verzió már áprilisban elérhető lesz, illetve a két évvel ezelőtt megjelent Office kiadás 250 dolláros árcímkéjéhez hasonló besorolást kapnak az új termékek is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.