Hirdetés

Olcsó, de 2 TB-os a Crucial új SSD-je



|

A Crucial bemutatta az ártakarékos BX500-as SSD 2 TB-os változatát, amely kapacitása ellenére sem túl drága.

Hirdetés

A Crucial egyik leghíresebb és legnépszerűbb terméke az ártakarékos gondolkodással vásárló felhasználókra szabott BX500-as SATA SSD-sorozat. Ez frissült nemrég. 

Hirdetés

Elindultak a piacra ugyanis a meghajtó 2 TB-os változatai. Mivel a NAND flash tárhelyek egyre hozzáférhetőbbek, ezért a nagyobb kapacitás már nem olyan prémium jellemző, mint régebben. Így az olcsóbb megoldásoknál is felbukkannak a nagyobb kapacitások. 

A 2 TB-os Crucial BX500 ugyanazt a 3D TLC NAND flash-t használja, mint a Crucial többi terméke, SMI SM2258XT kontrolerrel. 

Mivel ez is SATA porton keresztül operál, ezért a hardver nem sokat változott. Vagyis az olvasási és írási sebességek továbbra is 540 és 500 MB per másodperces értékeken alakulnak. A 2 TB-os modell ugyanakkor már 241 euróért elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.